O nama

Dobrodošli na oficijalni sajt KRIN BEND-a. Ovo je prilika da se malo bliže upoznate sa našim radom i uspesima. Početak KRIN Benda  vezuje se za 1989. god. Sastav benda  čine Kristijan-Kića (sef benda)bubnjar,
pozovi KRIN BAND (klikni na broj)

 

 

  1. Vokalni solisti Ana,Nikola i Rada,Djole gitarista i Vokal,Igor bas gitara i Aleksandar klavijatura.Na raspolaganju imamo harmoniku,saksofon,klarinet i violinu(po potrebi).
Kristijan-Bubnjevi Back Vokal 
Ana-Vokal  Nikola-Vokal  Rada-Vokal
Djordje-Gitara Vokal Igor-Bas gitara   Aleksandar-Klavijature 

Od samog početka našeg zajedničkog rada trudimo se da što bolje prezentujemo muziku razumljivu za široke narodne mase i nadamo se da uspevamo da zadovoljimo mnogobrojne ukuse(što pokazuju i naša brojna gostovanja na radio i tv.stanicama). Neophodno je napomenuti da KRIN bend svira raznovrsne zabave,proslave i veselja.Počevši od gostovanja po klubovima i diskotekama, preko privatnih žurki,rođendana,matura,svadba,krštenja… 2005.godina značajna je kao početak rada na stvaranju naših pesama,kada smo i ostvarili uspeh na festivalu ,,Moravski biseri“ i osvojili III nagradu publike sa duetskom pesmom ,,Božiji dar“. Naredne 2006. godine na istom festivalu osvojili smo II nagradu publike sa pesmom ,,Zaboravi me“ koja je postala hit na mnogobrojnim radio stanicama. I konačno ono što smo obećali Vama našim vernim slušaocima, marta meseca 2010.god. izašao je naš prvi album pod nazivom “ OD DESET DO DVA“ u izdanju All Produktion.

2011.u Becu „KRIN BAND“ DOBIJA OSKARA POPULARNOSTI kao debi bend iz Srbije.

Želja nam je da Vam se dopadnu naše pesme kako bi imali satisfakciju da je vredelo sve ono u šta smo verovali. Ovaj sajt je svojevrstan album našeg rada napravljen isključivo za ljubitelje i poštovaoce KRIN benda. Ako želite da se opustite, zabavite, zapevate i zaigrate u taktu dobre muzike,uradite to uz KRIN bend jer vas nikada neće izneveriti i ispuniće sva vaša očekivanja. Na ovom sajtu videćete fotografije sa naših gostovanja,video klipove i muziku uživo koje možete skinuti za vašu kolekciju. KRIN bend ima svoj e-mail, a ako želite kontaktirati sefa benda,ili nekog od clanova benda kliknite na kontakt.

Poster KRIN BAND

U nadi da  smo svojim trudom i radom na ovom sajtu  zadovoljili vaše želje očekujemo da nas podržite u daljem radu.

Vaš KRIN BAND!


novicd

od10do2

od10do2cdpoledjina

baner allstudio

NASTUPI I GOSTOVANJA:

Možete pogledati najnovije video klipove i fotografije sa nasih dosadašnjih gostovanja i nastupa i na Facebooku, Twitteru, Instagramu i YouTube  (klikom na linkove ispod)